auction.volunteersincolombia.com

6 hour of OrganisationCoach (value € 560.-)

Auction

Current bid: €120.00

  • Start date: December 1, 2021 9:00 am
  • End date: December 17, 2021 1:00 pm
  • Current bid : No active bids
  • Published: November 15, 2021 6:24 pm
  • Modified: November 17, 2021 8:57 pm

Description:


Organisation Coach

De voucher heeft een waarde van 6 uur organisation coaching.

Te gebruiken voor de volgende diensten:
A.  Opzetten van een start up: Heb jij altijd al de gedachte gehad om een start up op te zetten, maar je weet niet hoe dat moet of waar te beginnen. Met deze voucher kom je al een heel eind. Samen gaan we werken aan een opzet van jouw start up volgens een aantal bekende methodologieën. 

B.  Organisation Coaching: stuur jij een bedrijf of team aan, maar merk je dat je ergens in vastloopt of geen tijd hebt om dit op te pakken? Je wilt verder groeien of verbeteren en zoekt hier ondersteuning bij? Met deze voucher heb je recht op 6 uur organisation coaching. Samen wordt er gekeken welke mogelijkheden er zijn om jouw vraagstuk op te pakken en te komen tot concrete actiepunten.

C.  Lean Quick Scan: een eerste stap naar procesverbetering. Continu verbeteren zou een onderdeel moeten zijn van iedere bedrijfsvoering. Echter weet niet iedereen waar te starten of hebben zij daar de capaciteit niet voor, terwijl de wens om daar zelf actief mee aan de slag te gaan er wel is. De Lean Quick Scan biedt daarbij de uitkomst. We voeren een Operational Quick Scan uit, zodat jouw team het proces daadwerkelijk aan kan pakken.

D.  Agile Transformatie: Werk jij nog niet Agile en wil je hiermee aan de slag, dan kan met deze voucher een basistraining Agile worden verzorgd voor een team van maximaal 6 personen. Werk jij al Agile binnen jouw organisatie of met jouw team en wil je hier verder in groeien, dan biedt deze voucher 6 uur Agile coaching aan. 
 
Agile organisaties organiseren zich rond wat klanten willen en kunnen snel inspelen op nieuwe wensen. Uit verschillende onderzoeken wordt aangetoond dat mensen Agile werken als aangenaam ervaren.

Geen combinaties van verschillende diensten per voucher mogelijk.


9 Views